Emergency First Response Almere, EHBO, BHV, Reanimatie, AED en Nood zuurstof lessen!


Nieuw in Almere : Emergency First Response Almere! vanuit deze opzet kunnen wij U bediennen in EHBO & Reanimatie lessen welke we uit kunnen breiden met Care For Childeren ( Kinder EHBO ), AED gebruik en het gebruik van Nood zuurstof!

Heb jij je weleens afgevraagd wat je zou doen als er iemand voor je ogen door de knieën zou gaan/ valt ? weet jij wat je moet doen als iemand een hartstilstand krijgt ? Schrijf je vandaag nog in voor een Emergency First Response (EFR) cursus en leer hoe te handelen bij noodgevallen!

Emergency First Response is een zeer brede EHBO cursus waarin je onder andere :

 • Leert hoe je gevaar moet herkennen en inschat
 • Leert hoe je moet reanimeren & beademen
 • Leert wat je moet doen bij kleine verwondingen
 • Leert om te gaan met grote (en zelfs levensbedreigende) verwondingen
 • Om leert te gaan met een AED
 • Allerlei vaardigheden leert waardoor je je nét wat zekerder voelt als je moet optreden
 • Een introductie krijgt op het gebruik van Nood zuurstof

 • Reanimatie en eerste hulp van Emergency First Response, primaire en secundaire zorg Eerste hulp en reanimatie zijn altijd handig voor iedereen die aan avontuurlijke sporten doet – voor het geval dat, maar ook voor ouders of werknemers kan de cursus van levensbelang zijn weet jij al hoe je iemands leven kan redden ? leer het vandaag nog en meld je aan

  EFR-Almere.nl biedt bedrijven, instellingen, verenigingen, scholen én particulieren een breed pakket aan veiligheidsopleidingen, trainingen en emergency oxygen provider cursussen aan.

  Ook voor het geven van BHV ( Deel EHBO/BLS/CPR/AED/EOP) zowel in de basis als op jaarlijkse herhaling en extra veiligheidstraining (EHBO/BHV) kunt U bij ons terecht

  Door onze ervaringen van het geven van veiligheidsopleidingen en cursussen in verschillende branches is het mogelijk uw bedrijf een opleiding of training op maat aan te bieden in ons Trainingscentrum te Almere of indien gewenst in uw bedrijfsomgeving waar het dan natuurlijk wel mogelijk moet zijn om een oefenruimte ter beschikking te stellen.

  In combinatie met de nieuwste oefentechnieken en leermiddelen sluit onze training dan ook naadloos aan op uw veiligheidsvoorzieningen binnen uw bedrijf of instelling. Kortom, een aanbieder uit Almere die u kan voorzien van de juiste training en certificering(en) welke landelijk worden erkend in zowel het EFR als NIKTA systeem. ( certificering )

  Ons jonge enthousiaste team staat erom bekend deelnemers te kunnen motiveren en tot het uiterste te kunnen drijven om een goed resultaat neer te zetten waardoor U medewerkers deze dag tevens zullen gaan zien als “uitje” en het geheel zeker zal bijdragen aan de teamgeest!

  Daag ons uit en ervaar het zelf, alles is mogelijk, ieder vorm van (EFR) opleiden zit in ons totaal pakket, wat naar keuze is uit te breiden en aan te passen om te kunnen voldoen aan Uw specifieke wensen, van een dagdeel tot een twee of drie daagse cursus, Uw keuze is bepalend!

  Prijzen variëren en zijn afhankelijk van Uw wensen, aantal deelnemers, locatie , dag planning en eventuele jaarlijkse herhalingsafspraken, houd U wel rekening met onze slogan ? wij verkopen U niet zomaar een BHV/EHBO of EFR cursus maar een EHBO “avontuur” een zeer uitdagende leerzame maar vooral ook leuke cursus en niet alleen het saaie deel …

  Onze frisse en uitdagende aanpak is tevens zeer geschikt voor scholieren, onze werkwijze weet mening deelnemer “flink” te prikkelen en bij jeugdige deelnemers kan het praktijk gedeelte nog uitdagender worden gemaakt door toevoeging van enkele speciale elementen

  Meer informatie over een EHBO/EFR cursus te Almere ? vindt je hier (klik)

  Of bel of mail ons even als je nog andere vragen hebt (klik)